Bli en inspirert og modig arrangør!

Fredag 16.00
Lørdag 10.00

Einar Eidsvåg samtaler om hva som funker og ikke funker når du skal gjennomføre ditt arrangement.

Å arrangere konserter eller festival er å begrense en katastrofe - alt kan potensielt gå til helvete.

Einar Idsøe Eidsvåg og Eyvind Brox snakker om det å arrangere og legge til rette for gode opplevelser for publikum, artister og ansatte. Hva funker og, ikke minst – hva funker ikke? Det vil bli lagt vekt på egne historier med høy takhøyde og tanker bak det å arrangere.

Einar og Eyvind har begge lang fartstid i bransjen – de har begge jobba på BLÅ i Oslo. Begge har holdt mangfoldige kurs for Norske Kulturarrangører sine medlemmer, arbeidet med festival, startet utesteder mm. Eyvind har og spilt i flere band som Lukas Kasha og var en del av Gjøvik sin musikkscene i starten av 20-årene.

På fredag er deltar disse i panelet:

Kari Houth Fjellseth,
festivalsjef Fredvikafestivalen

Festivalsjefen @karikariz drømmer om å drikke Solo i en svanebåt på Mjøsa under Fredvika, men i første omgang finner du henne på bakerste rad med rumpetaske og allværsjakke. Gå etter latteren!

Guro F Pettersen,
festivalsjef Vinjerock 

Guro F Pettersen starta i festivalen som frivillig i 2014 og har innehatt fleire funksjonar gjennom åra, i 2020 blei ho og tilsett som bookingsjef. Hennar bakgrunn kjem hovudsakeleg frå arrangørfeltet, kor ho mellom anna har jobba for mellom anna Norske Kulturarrangørar, Oslo World, Trondheim Calling, Kulturrom og Olavsfest.

Mette Vårdal
Mette henter inspirasjon og kunnskap fra historien, og skaper små og store kulturproduksjoner. Hun har jobbet spesielt med norske bygdesamfunn på 1700- og 1800-tallet, og utviklingen av en norsk kultur- og selvforståelse på 1800-tallet. Mette har lang erfaring med prosjektledelse, og ansvar for alt fra idé til planlegging, gjennomføring, økonomi og rapportering, i tillegg til egne prosjekter med å skrive bøker og lage filmer.

Musikkontoret for hele musikkbransjen

Lørdag 13.45

MØST stiller spørsmålet om det finnes noen gode svar eller veivisere i musikkbransjens jungel?

Bli bedre kjent med MØST og musikkontoret.no – musikkbransjens nye ressursside, der du finner guider, maler, tilskuddskalender, samt tips og inspirerende saker fra den delen av musikkbransjen som vi kaller kontorarbeid.

Musikkontoret.no ble lansert våren 2022, etter år med research, intervjuer og nøysom planlegging for at nettsiden skal svare til de spørsmålene som artister, musikere og musikkbransjepersoner har. Til Innpuls kommer Musikkontoret MØST og redaksjonen i Musikkontoret.no for å snakke om hvilke tendenser vi ser, hva slags behov og spørsmål er det mest av, og – finnes det noen gode svar eller veivisere i musikkbransjens jungel?

Foredrag med Little Big Sister

Lørdag 15.30

Musikkontoret MØST > presenterer en foredragsturne med Little Big Sister.

Little Big Sister er blant annet management for Karpe, Emilie Nicolas, Cezinando og Marit Larsen. Denne høsten skal de dele sine erfaringer landet rundt og besøker åtte byer i løpet av sin norgesturne .

Til Innpuls kommer Limita Lunde (daglig leder) og Trine Jacobsen (manager og eier) for å snakke om artistutvikling og markedsføring med konkrete caser de har jobbet med.

Little Big Sister ble startet i 2015 av Silje Larsen Borgan og Trine Jacobsen og er et selskap som tilbyr management, promo, prosjektledelse, workshops og rådgivning. De har spesialisert seg på musikkbransjen og er i dag management for Karpe, Emilie Nicolas, Cezinando, Marit Larsen, Gabrielle, Sval, B-Boy Myhre og ARY.